ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/09/2012
Els estudiants disposaran de carnet amb tarifa especial pel transport públic aquest curs 2012-2013
L'Ajuntament de Tortosa aprova aquest sistema de tarifació per a estudiants residents o empadronats al municipi

L'Ajuntament de Tortosa ha aprovat l'establiment d'un sistema de tarifació de transport públic urbà per a estudiants, dins del conveni marc entre l'Ajuntament i l'empresa HIFE que regula el règim tarifari del servei de transport urbà de la línea interurbana L1 (Tortosa Centre-Barri de Ferreries-Jesús-Roquetes).



Aquest nou sistema permetrà gaudir durant el curs 2012-2013 als estudiants dels centres d'ensenyament de Tortosa d'una reducció en el preu del bitllet d'autobus, podent-se desplaçar als seus centres corresponents pel preu de 0,70 euros. Anualment, l'Ajuntament fixarà l'import del bitllet en funció dels acords als que arribarà amb l'empresa HIFE.



L'Ajuntament expedirà un carnet personal i intransferible vàlid per al curs escolar corrent. Aquest carnet es pot gestionar al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Tortosa en horari de 9.00 a 14.00 hores de dilluns a divendres. Les condicions per a poder beneficiar-se d'aquest carnet són residir o estar empadronat al municipi, i ser estudiant d'un centre d'ensenyament del municipi.



L'interès de l'Ajuntament de Tortosa en l'establiment d'aquest sistema de tarifació per a estudiants respon a un doble objectiu. D'una banda, atendre la demanda expressada des de diferents col'lectius relacionats amb els centres d'ensenyament i, d'una altra, promoure l'ús del transport públic com a eina fonamental en la gestió d'una mobilitat sostenible.