ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 13/07/2012
Torna el cicle "Contes d'Estiu" a la Biblioteca Marcel'lí Domingo
L'activitat gira, enguany, al voltant de la figura de Cristòfol Despuig

Durant tot el mes de juliol, la Biblioteca Marcel'lí Domingo ofereix als més petits un cicle de conta-contes a la plaça dels Dolors. Aquesta activitat, que tradicionalment gira al voltant d'un tema concret, ho fa enguany amb la figura de Cristòfol Despuig com a element presidencial.



Així, els xiquets i xiquetes coneixeran les aventures del petit Tofulet i els seus tres amics, Fabio, Lucio i Don Pedro, històries que tenen com a escenari la ciutat de Tortosa i els seus espais més emblemàtics, com ara el Palau Despuig, el Pont de Barques, el Portal del Romeu o el Castell de la Suda. L'objectiu d'aquestes narracions teatralitzades és donar a conèixer i reivindicar la figura de Despuig, la més important del panorama literari del Renaixement català.



Els Contes d'Estiu, que es van donar a conèixer als "Campus de la Nostra Ciutat", han rebut la visita de més de tres-cents xiquets i xiquetes que han pogut gaudir de les històries proposades. Els dos últims tindran lloc els propers dijous 19 i dimecres 25 a les 12.00 hores.



Així mateix, per als adults, la BMD té el seu servei de Biblioplaça, amb la qual cosa és possible disposar de la biblioteca les tardes de dimarts a divendres durant els mesos de juliol i agost, de 18.30 a 20.00 hores.