ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 08/06/2012
Aigües de Tortosa renova la xarxa de distribució d'aigua potable de Jesús

Aigües de Tortosa, i el seu soci tecnològic Aigües de Catalunya, han iniciat la renovació de part de la xarxa de distribució d'aigua potable de Jesús. En total es renovaran uns 1.100 metres de canonada obsoleta que serà substituïda per una de polietilè de major diàmetre seguint les directrius del Pla Director d'abastament d'aigua potable.



El pressupost total de l'actuació ascendeix a 213.649 euros i els carrers que es veuran afectats total o parcialment seran el carrer de la Palla, de la Pau, de l'Esperança, de la Caritat, de la Fortuna, dels Socors, de la Misericòrdia, Nou, del Rosari, de Saragossa, de la Mare de Déu del Carme, de Sant Isidre, de la Roca, d'Ascó, Avda Molins d'en Comte, de Daniel Mangrané, de Primitiu Sabaté, de Sant Josep, de Vilanova, Major, Crta. Antiga de Xerta, de la Sèquia, de'n Vilàs, Avgda. de Santa Maria Rosa Molas, de la Creu i de la Roca.



Aigües de Tortosa ha informat que durant l'execució de les obres es poden produir interrupcions puntuals del subministrament d'aigua potable a l'hora de fer les diferents connexions a la nova xarxa.



Aquesta actuació es va aprovar en la sessió del Consell d'Administració d'Aigües de Tortosa del passat 22 de març.