ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/05/2012
La Cursa del Llop arriba a la 20a edició

La tradicional i consolidada Cursa del Llop arriba a la seva 20a edició, que es farà els propers 2 i 3 de juny, dates sensiblement anticipades a les que eren habituals (dins del mes de juliol) degut a dinàmiques d'organització del circuit de curses de fons català. La nova edició d'aquesta prova, una de les més dures dins del circuit de marxes cicloturistes (no competitives) a nivell del territori i del país, compta ja amb uns 300 preinscrits repartits entre les sis modalitats de participació.



El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Pere Panisello, ha presentat aquesta 20a edició de la Cursa del Llop acompanyat per membres de l'organització de la mateixa, Enric Colomé i Toni Curto, i ha expressat que "és una prova referent a les Terres de l'Ebre i a Catalunya, i fins i tot més enllà", afegint que arribar a aquesta vintena edició deixa clara la importància de la Cursa del Llop en el circuit de marxes cicloturistes. Panisello ha remarcat la gran implicació de les entitats i administracions abocades a l'organització de la cursa, fent especial esment del voluntariat -més de 250 persones durant els dos dies de la prova.



Per la seva banda, Toni Curto ha explicat que "la cursa té un especial vincle geogràfic i cultural tenint com a referent el riu, tot i que el que l'ha fet famosa ha estat l'extrema duresa de les proves esportives". Així mateix, ha afegit que "la cursa es defineix per la vessant més altruïsta de les persones voluntàries implicades, fent del recurs humà el seu més gran valor".



Per a obtenir més informació o realitzar les inscripcions cal adreçar-se a www.cursadelllop.com, per fax al 977446276/977446712 o a les botigues Pam i Toc de Tortosa.