ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/05/2012
La Policia Local promou a les escoles la prevenció de la violència de gènere

El Grup d'Atenció a la Víctima (GAV) de la Policia Local de Tortosa està oferint un seguit de xerrades als instituts de secundària del municipi, en un programa adreçat a l'alumnat de 4rt d'ESO. En aquestes sessions, dues agents del cos policial parlen sobre els maltractaments, fent especial atenció a la prevenció i detecció precoç de possibles conductes violentes.



Paral'lelament s'està oferint un programa de xerrades sobre igualtat de gènere a l'alumnat de 1er, 2on i 3r d'ESO. Aquestes mateixes xerrades es portaran properament a associacions de dones i a associacions de veïns.



Així mateix, les agents que imparteixen aquestes xerrades estan portant a terme un programa de visites a l'alumnat de les escoles del municipi a la comissaria de la Policia Local de Tortosa en el qual, al mateix temps, es fa una exhibició dels gossos-policia dels quals disposa el cos.



El GAV de la Policia Local de Tortosa és un grup especialitzat en l'atenció i el tracte directe amb persones que puguin patir algun tipus de maltractament. El GAV aten qualsevol persona que pugui trobar-se en situació de maltractament. L'atenció personalitzada es realitza 24 hores al dia, 365 dies a l'any, a la mateixa comissaria (plaça Immaculada 16, a Remolins), al telèfon 977 448 622 o a través de l'adreça de correu electrònic gav@tortosa.cat.