ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/04/2012
Tortosa acollirà la Copa de España de Escalada de Dificultad
Tortosa va acollir el passat dissabte el Campionat de Catalunya d'Escalada de Dificultat (FEEC), una competició de prova única que va proclamar al guanyador i a la guanyadora Campions de Catalunya d'aquesta modalitat, amb un elevat nivell de participació amb uns 60 participants per a les diferents categories (sub12, sub15, sub18, absoluta i veterans). Així mateix, cal destacar que es va comptar amb la presència de primeres figures de l'escalada com la campiona d'Espanya 2010 Helena Alemán i l'actual campió d'Espanya i del món Ramón Julián.

Les competicions dels dos caps de setmana tindran lloc al Rocòdrom municipal que es troba a les instal'lacions esportives municipals a Ferreries. Pere Navarro, president de la UEC Tortosa, va fer la presentació d'aquestes dos competicions, acompanyat per Pere Panisello, regidor d'Esports, i per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el qual va expressar que "el Rocòdrom és una instal'lació de referència al nostre pais que havia estat molt demandada des de feia molts anys i que ara cal promocionar". Així mateix, Bel va dir que les competicions que tindran lloc a la ciutat "han de servir per posar a Tortosa dins del mapa de les competicions d'aquesta disciplina a l'Estat espanyol", i va voler agrair a la UEC "la seva proactivitat i la il'lusió posada en aquest projecte per poder-lo fer una realitat".

I el 21 i 22 d'abril es realitzarà la Copa de España de Escalada de Dificultad, una competició que consta de tres proves, la primera de les quals es va celebrar a Murcia els passats 7 i 8 d'abril, mentre que la darrera, després de la de Tortosa, tindrà lloc a Barcelona. A aquesta convocatòria esportiva assistiran diferents seleccions i centres de tecnificació d'arreu de l'Estat espanyol i es comptarà també amb primeres figures de l'escalada. A la mateixa s'esperen un centenar de participants repartits en les categories absoluta (dissabte 21) i juvenil (diumenge 22).