ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 10/04/2012
Caminada popular a favor dels malalts de Parkinson al "Run for Parkinson's"
La caminada tindrà un recorregut urbà d'entre 4/5 kms amb inici i final al Parc Municipal

Per tercer any consecutiu arriba la celebració del Dia Mundial del Parkinson amb activitats que tindran lloc arreu del món amb la finalitat de donar a conèixer la realitat de la malaltia i també recaptar fons per als afectats i els seus familiars. A les Terres de l'Ebre aquesta diada se celebrarà amb una caminada popular a Tortosa organitzada per l'Associació de Malalts de Parkinson de les TE el proper diumenge 15 d'abril, amb uns canvis en el traçat i en la fòrmula d'aquesta activitat que han permès simplificar-la, i que ha tingut dos edicions prèvies que han comptat amb un important recolçament popular.



Pere Cabanes, president de l'Associació de Malalts de Parkinson de les TE, ha explicat, acompanyat dels regidors d'Acció Social i d'Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Ana Algueró i Pere Panisello, que la caminada serà d'entre 4/5 kms amb sortida a les 11.00 hores del matí des del Parc Municipal Teodor González, amb un recorregut que passarà pel Mercat Municipal, Catedral, Avançades, Rastre, carrer Montcada, carrer Cervantes, carrer Sant Blai, i final al mateix Parc Municipal. Aquesta caminada tindrà un preu d'inscripció de 2 ? per persona, recaptació que revertirà en els malalts de Parkinson del territori i les seves famílies. Així mateix, l'Associació Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa amenitzarà la caminada amb una visita guiada pels indrets i elements d'especial interès que inclou el recorregut.



Dins de la programació d'aquesta celebració anual de la Diada Mundial del Parkinson, el proper dissabte 28 d'abril a les 20.30 hores tindrà lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell la representació de l'obras teatral "Old Say Brook (El bloqueig d'un autor de teatre"), de Woody Allen, a càrrec dels actors i actrius de la companyía +Bernat amb dramatúrgia i direcció de Clara del Ruste. La recaptació de la taquilla anirà també a benefici de Parkinson-Terres de l'Ebre.