ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/03/2012
Mig centenar de ciclistes disputen diverses proves de la lliga catalana de ciclisme en pista al velòdrom municipal

Els aficionats al ciclisme han pogut gaudir avui d'una nova jornada de pista a l'històric velòdrom municipal de Tortosa. Uns cinquanta ciclistes, de les categories aleví, infantil, cadet i open, han disputat diverses proves incloses en la Lliga Catalana de Ciclisme en pista. L'Ajuntament, mitjançant recursos propis, ha fet recentment una actuació integral d'arranjament de la pista i juntes, així com de la resta d'instal'lacions del velòdrom.



Demà diumenge 1 d'abril tindrà lloc la 26a Marxa Cicloturista Terres de l'Ebre. Amb sortida (8.30h) i arribada al pavelló de Remolins, la marxa recorrerà municipis del Baix Ebre, Ribera d'Ebre i Terra Alta. A hores d'ara ja hi ha més d'un centenar de participants inscrits.



Finalment, per als dies 14 d'abril i 19 de maig, l'Àrea Ciclista de Vinallop serà escenari de dues jornades dedicades a la iniciació dels més joves en el món de la bicicleta. L'activitat està adreçada a nois i noies d'entre 7 i 14 anys sense llicència federativa que vulgui iniciar-se en el ciclisme. Es farà ciclisme en carretera, BMX i tallers de mecànica, entre altres activitats.