ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/02/2012
El conseller d'Agricultura inaugura la planta de Cítrics Terres de l'Ebre, a Campredó

El conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, Pelegrí ha presidit la inaguració de la planta Cítrics Terres de l'Ebre SAT, a Campredó, en un acte que ha comptat amb la presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, l'alcalde de l'EMD de Campredó, Joan Sanahuja, el president de l'empresa, Jorge García, i una important representació del món institucional i empresarial de Tortosa i les Terres de l'Ebre.



Cítrics Terres de l'Ebre, integrada per onze productors amb 600 hectàrees de cítrics, va posar en funcionament aquestes instal'lacions, de prop de 5.000 metres quadrats, durant la campanya passada.



Les instal'lacions estant composades per un magatzem per envasar els cítrics amb l'última tecnologia en maquinària per aconseguir: qualitat i optimitzar els costos de producció. Aquesta nau compta, a més, amb una línia de tria automàtica amb llum ultraviolada que és el primer cop que s'instal'la al món. Així mateix, la línia de producció s'ha dotat de dos calibradors electrònics amb tecnologia holandesa, la qual permet la tria automàtica de la fruita, substituint l'ull i la mà humana per càmeres de vídeo i un sofisticat software.



En l'actual campanya, els socis de Cítrics de les Terres de l'Ebre SAT sumen una producció de 16 milions de quilos aproximadament (90% de mandarina clementina i la resta, taronges) que es destinen íntegrament a l'exportació, en concret, a països com els Estats Units, Canadà, Rússia i l'Europa Central.