ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 28/01/2012
L'Ajuntament habilita a Jesús un punt amb sis sortidors d'aigua potable

Aigües de Tortosa ha habilitat un punt amb sis sortidors d'aigua potable a la Pèrgola de Jesús, just al costat del canal. Es tracta d'una mesura provisional mentre es resolen els problemes que han obligat a prohibir el consum d'aigua de l'aixeta tant per a beure com per a cuinar, a causa de l'increment dels nivells de sorra a la xarxa de subministrament d'aigua del poble de Jesús. Els veïns poden agafar l'aigua dels sortidors gratuïtament.



Tècnics de l'empresa Aigües de Tortosa han estat tot aquest dissabte treballant en l'habilitació d'aquesta connexió provisional, que s'ha fet mitjançant una estesa de tub de 1.100 metres entre Jesús i el punt més pròxim de la xarxa de Tortosa.



L'Ajuntament de Tortosa, l'EMD de Jesús i Aigües de Tortosa continuen treballant per trobar una solució a aquesta situació. Recordem que ahir es va comunicar a la població de Jesús la prohibició del consum d'aigua de l'aixeta per a ús de boca a causa de l'increment dels nivells de sorra a la xarxa, provocat per un possible despreniment en el pou que subministra a tot el poble.



L'

EMD ha reforçat la comunicació als veïns mitjançant un ban, ahir a la tarda, i aquest matí amb la megafonia de Protecció Civil.