ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/01/2012
Tortosa participa en la fira internacional del turisme de Madrid (FITUR)

Tortosa ha participat un any més en l'última edició de la Fira Internacional del Turisme (FITUR) de Madrid, un certamen per on han passat més de 200.000 persones amb l'objectiu de visitar algun dels més de 10.000 expositors dels 166 països que han participat. El regidor de Turisme, Alfredo Ferré, s'ha desplaçat a FITUR, acompanyat dels tècnics que participen en l'estand de la marca turística Terres de l'Ebre, on estava representada la nostra ciutat i on s'han difós els principals actius turístics de Tortosa. Però enguany la participació de Tortosa a FITUR ha estat doble, perquè també s'ha fet una important promoció de la Setmana Santa tortosina, difonent el calendari d'activitats i processons, però molt especialment el Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, equipament municipal que es va posar en marxa precisament durant la Setmana Santa de l'any passat. En aquest centre, ubicat a l'antiga església de Sant Antoni, al carrer Montcada, s'exhibeixen els passos de les diferents confraries de la Setmana Santa tortosina.



En aquesta nova edició de FITUR, Tortosa també hi ha estat present per promocionar el seu call jueu, de manera conjunta amb la resta de calls jueus de Catalunya i de l'Estat, que conformen la Red de Juderías de España-Caminos de Sefarad, que presideix l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel. Bel, que també ha estat nomenat recentment vicepresident de l'associació europea del patrimoni jueu, ha presentat el pla estratègic de la Red de Juderías per als propers anys, amb l'objectiu de convertir l'Estat espanyol en "una veritable destinació turística del llegat jueu". En el decurs del mateix acte, el president de la Red de Juderías ha signat tres convenis amb l'associació Meetings in Sefarad, amb la Cambra de Comerç i Indústria Espanya-Israel, i amb una empresa de rebosteria de Jaén que va guanyar un premi gastronòmic de la Red.