ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/12/2011
L'alcalde contraposa l'austeritat en dedicacions exclusives i eventuals de l'actual govern municipal front als anteriors

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha rebutjat els arguments de la moció ciutadana que es debatrà en sessió plenària el proper dilluns per "demagògics" i "esbiaixats políticament". "És una moció molt política, que no té credibilitat. Puc entendre que els proposants estiguin indignats, però ho estan bàsicament pel resultat de les últimes eleccions municipals a Tortosa." La moció planteja retallar els sous dels regidors que formen part del govern i també dels eventuals. En aquest sentit, l'alcalde ha recordat que l'actual equip de govern destina 107.784 euros anuals a dedicacions exclusives, aproximadament la meitat del que costaven en el mandat 2003-2007. Si la comparativa és per mandat sencer de quatre anys, el govern presidit per Ferran Bel s'estalviarà 377.000 euros en dedicacions.



Ferran Bel s'ha referit al dossier informatiu que acompanya la moció en el sentit que "està farcit de dades i comparatives falses". Una de les peticions de la proposta planteja que hauria d'haver-hi un topall de 30.000 euros per als regidors i eventuals, circumstància que deixaria 95 treballadors de l'Ajuntament amb una retribució superior que les de l'alcalde i regidors.



La moció ciutadana compta amb el suport de 1.161 signatures, una vegada descomptades les de 532 menors i no empadronats a la ciutat.