ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 26/10/2011
Cursa dels 10 kms. de Jesús

El proper diumenge dia 30 d'octubre l'EMD de Jesús organitza la seva Cursa dels 10 kms. Aquesta prova esta inclosa dins del circuit Running Series. La prova consta d'un circuit de 10 kms. pels carrers del poble, una cursa urbana molt atractiva pels participants i també pel públic que es congrega per a seguir-la. Durant la prova, els corredors es trobaran dos avituallaments líquids, i un de sòlid-líquid al finalitzar.



La recollida de dorsals es durà a terme de les 9 del mati fins les 10, a les 10.15 es farà el briefing, i a les 10.30 es donarà la sortida de la cursa, deixant un màxim de temps per a realitzar-la d1h i 15 min. Tant la recollida de dorsals com la sortida i arribada seran al Passeig Josep Puig, davant del CEIP Daniel Mangrané. Tots els participants de la cursa rebran una samarreta tècnica conmemorativa de la prova.



S'espera una gran participació, ja que al ser l'última prova del circuit Running Series, encara estan molts del podis per definir. Per a mes informació, a la pagina web de l'EMD de Jesús o a runningseries.net