ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 05/09/2011
L'Agrupació de Confraries de Setmana Santa guanya el XII Premi Dóna'm la Mà de l'Assoc. Mn. Ovidi Tobias

L'Agrupació de Confraries de Setmana Santa ha guanyat la dotzena edició del Premi Dóna'm la Mà, que atorga anualment l'Associació Mossèn Ovidi Tobias en el marc de les festes majors de la Cinta. El president de l'entitat, Josep Borrell, ha recollit el guardó de mans del Bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, que ha estat acompanyat per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i pel president de l'Associació Mn. Ovidi Tobias, José Luís Arín, en un acte que un any més s'ha celebrat a l'Espai Sant Domènec, al nucli antic de la ciutat, i que ha estat seguit per un públic força nombrós. El jurat del premi ha resolt atorgar-lo aquest any a l'Agrupació de Confraries després de valorar les 47 candidatures amb què s'han agrupat les propostes que ha fet arribat la ciutadania. També s'ha fet una menció especial al Voluntariat de Creu Roja.



El president de l'Agrupació de Confraries, Josep Borrell, ha agraït el premi i ha expressat la seva voluntat de continuar mantenint la tradició i fer que la Setmana Santa, "una de les millors de Catalunya", sigui cada vegada més gran. El guardó arriba l'any en què Tortosa ha estrenat el Centre d'Interpretació de la Setmana Santa, un equipament que ha posat en marxa l'Ajuntament de Tortosa i que gestiona l'Agrupació, on es poden admirar la qualitat i bellesa dels passos de les diferents confraries de la ciutat. Pel que fa a la menció especial, el president de Creu Roja Tortosa, Josep Anguera, ha dirigit unes paraules al públic present per destacar el treball que fan els joves de l'ong, "un servei que presten sense esperar res a canvi".



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha recordat el doble objectiu del Premi Dóna'm la Mà, d'una banda reconèixer la feina desinteressada de persones o entitats vers els altres, i de l'altra retre homenatge a la figura de Mossèn Ovidi Tobias, pels valors que representa. Bel ha felicitat l'entitat guanyadora del premi, a qui ha encoratjat davant dels reptes que té per endavant, i també a Creu Roja. El president de l'Associació Mn Ovidi Tobias, José Luís Arín, i el Bisbe de Tortosa, Xavier Salinas, han fet un repàs a la història del premi i han evocat la figura de Mn Ovidi Tobias.