ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/09/2011
La 9a edició del festival EBRE TERRA DE VENT organitza música i activitats d'oci gratuïtes
De l'1 a 3 de setembre Tortosa es convertirà en el centre de la música de vent

Us informem que de l'1 al 3 de setembre, la ciutat de Tortosa tornarà a convertir-se en el centre de la música de vent en la que serà la 9a edició del festival EBRE TERRA DE VENT (ETV).



Durant el 9è Festival d'Ebre Terra de Vent, es podrà gaudir a més de cercaviles, concerts i espectacles al carrer amb la participació de bandes, conjunts i formacions d'arreu del món. Aquest any es destaca la presència de França amb la banda musical femenina Wonder Brass Band, Romania, amb la música zingara de Taraf Goulamas i Senegal amb Aslup, grup musical folkòric senegalès. La novetat es que per primera vegada actua un grup dintre del festival que no té els instruments de vent com a protagonistes, però si les seves danses i ritmes. Ens referim al grup senegalès Aslup. La programació d'enguany es comple amb la banda de dixieland Jazz Street Marching Band, la Banda Associació Musical Ciutat de Benicarló i la Cobla Mirantfont.



A partir de la setmana de l'1 de setembre i fins l'11 de setembre, estarà oberta l'exposició d'una selecció de les obres presentades al concurs fotogràfic del Festival Ebre Terra de Vent 2010. A més, es convocarà la sisena edició del concurs fotogràfic de la mostra. Les fotografies premiades optaran a ser la imatge de la pròxima edició del Festival.



ETV està organitzat per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Totes les activitats del festival són gratuïtes.