ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 22/08/2011
Remolins estrena una nova zona de lleure infantil
La nova instal'lació d'elements lúdics per als xiquets i xiquetes es troba al Parc de la Fira

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor del barri de Remolins, Domingo Tomàs, han presentat aquest matí una nova zona de lleure infantil al Parc de la Fira. Aquesta instal'lació per al gaudi dels xiquets i xiquetes consta de diferents elements que han estat situats dins d'un espai perimetrat per una tanca que, al mateix temps que permet delimitar la zona, impedeix l'accés dels gossos al lloc on juguen els petits.



"Aquesta zona lúdica -ha expressat Roigé- respon a una reivindicació de l'Associació de Veïns de Remolins, i també a la voluntat de l'equip de Govern, ja que creiem que el barri necessitava d'una nova àrea de jocs infantils a banda de la instal'lada a la plaça Immaculada, donat el creixement del barri". La primera tinent d'alcalde s'ha mostrat molt satisfeta de la nova instal'lació, "nova i adaptada", i ha recordat que aquesta zona s'emmarca en el programa de renovació de les àrees de lleure infantil de la ciutat de Tortosa: "Estem convençuts que aquestes àrees són espais de trobada dels veïns i de cohesió del barri, el que fa que considerem molt important potenciar-les. Dins d'aquesta voluntat hem millorat l'espai infantil de la plaça del Rastre, la de Sant Llàtzer, la plaça del Temple, Campredó i Sant Josep de la Muntanya, i hem creat nous espais als Reguers, la plaça Mestre Monclús i la plaça Pius XII, així com la que es posarà en marxa a primers de setembre a la nova plaça del Carrilet, i les dos àrees que es troben en un espai tant important com el Parc Municipal Teodor González".



La nova zona infantil de Remolins ha costat 12.500 ?, i per a la seva instal'lació s'ha comptat amb el suport de l'àrea de Serveis de l'Ajuntament de Tortosa, la qual ha realitzat l'acondicionament del terreny i l'ha preparat per a la disposició dels nous elements.