ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/08/2011
El Govern preveu finalitzar les obres de la seu de les delegacions a finals de 2013

El Govern de la Generalitat preveu tenir enllestit en nou edifici de les delegacions a finals de 2013. Les dues plantes de l'aparcament públic soterrat -amb 198 places- que incorpora l'equipament podrien entrar en funcionament un any abans. Aquest matí s'ha fet una reunió entre el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, la regidora del barri Centre i Nucli Antic, Matilde Villarroya, amb representants dels col'lectius veïnals afectats per les obres, en la qual també han participat tècnics de GISA i de l'empresa constructora ACSA.



El delegat del Govern ha confirmat que les obres van sobre el calendari previst, després d'assenyalar que la Generalitat "està fent un esforç pressupostari molt important perquè l'obra estigui enllestida a finals de 2013". De la seva banda, l'alcalde ha reconegut que aquestes són unes obres molt complexes per la seva ubicació en ple nucli antic. Bel ha agraït la paciència dels veïns i la col'laboració de les associacions veïnals, així com l'aposta del Govern català malgrat el context de restriccions pressupostàries.



Els tècnics de l'obra han explicat als veïns el sistema de sensors que han instal'lat en totes les edificacions del perímetre de l'obra que els permet estar informats, en temps real, davant hipotètiques incidències.