ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 07/06/2011
L'"Olla Barrejada" de Marta Viladrich presenta una mostra eclèctica de la seva obra més recent
L'exposició constarà d'aproximadament 50 obres en diferents formats

Marta Viladrich, dissenyadora gràfica i il'lustradora tortosina, presentarà una mostra de la seva obra més recent -els últims sis anys- a l'espai de la Sala Antoni García de l'Antic Escorxador. Aquesta exposició romandrà oberta del 17 de juny al 24 de juliol.



"És molt important fer crèixer l'ambit de les arts per a no quedar-nos estancats", ha dit Joan Caballol, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, àrea municipal que ha organitzat l'exposició comptant amb el comissariat del pintor i artista tortosí Leonardo Escoda, director de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa de la qual Viladrich va ser-ne alumna.



Marta Viladrich ha explicat els trets fonamentals de la seva proposta expositiva, la qual incorpora una cinquantena d'obres de diferents formats i disciplines: "l'he batejat Olla Barrejada -ha dit- perquè és una mescla d'estils que s'han anat coent dins meu durant el transcurs dels anys, és quelcom molt eclèctic". Així mateix, l'artista ha recordat que "l'última exposició individual que vaig fer a Tortosa va tenir lloc fa 18 anys, i ara em fa molta il'lusió repetir l'experiència".