ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 31/05/2011
L'Escola Municipal de Teatre tanca amb èxit el curs 2010-2011
El número total d'alumnes ha estat de 52 entre els diferents cursos i edats

L'Escola Municipal de Teatre de Tortosa, amb seu al Teatre Auditori Felip Pedrell, tanca aquests dies el curs 2010-2011 que ha inclòs un seguit de propostes per a diferents edats entre les que han destacat el teatre infantil, juvenil, musical, i el curs de Commedia dell'Arte que es va iniciar el mes de gener i que permetrà que 12 alumnes de l'Escola puguin actuar durant la propera Festa del Renaixement amb un espectacle dins els paràmetres d'aquesta vessant teatral. L'espectacle tindrà una durada d'una hora i es programarà durant tots els dies de la Festa en diversos passis i en un mateix espai fix.



Així, aquest primer curs de l'Escola Municipal de Teatre de Tortosa ha superat àmpliament les expectatives tenint en compte l'evolució dels cursos actuals, l'èxit de les classes obertes i la motivació dels alumnes. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, ha expressat la satisfacció del consistori davant aquests resultats, i ha dit que "el teatre era la pota coixa dels ensenyaments artístics a la ciutat, i hem descobert que la gent de Tortosa tenia moltes ganes de fer teatre". Així mateix, ha dit que "no tot funciona a base de subvencions, no podem devaluar la cultura pensant que no té cap cost, i els alumnes estan ajudant al manteniment de l'escola amb l'aportació de les matrícules i quotes mensuals".



Per la seva banda, la directora de l'ens, Marga Julià, ha explicat que, pel proper curs 2011-2012, s'engegaran tres cursos nous: iniciació teatral per a nens de 4 a 6 anys; teatre musical infantil per a nens de 7 a 11 anys; i tècnica vocal. Així mateix, es mantenen els preus del curs actual, i els cursos nous es pressuposten a la baixa. Apareixen també els descomptes pels alumnes, família nombrosa, i segon membre matriculat. Julià ha anunciat també que el curs 2011-2012 s'iniciarà el 6 d'octubre.