ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/03/2011
Ràdio Tortosa, líder de les ràdios locals amb 16.000 oients

Ràdio Tortosa ha duplicat la seva audiència i se situa en 16.000 oients, segons l'última onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, xifra que li dóna el lideratge absolut de les emissores locals associades a la Federació de Ràdio Locals de Catalunya. La nova etapa encetada el passat mes d'octubre per l'emissora municipal amb els nous estudis i una programació àmplia i renovada ha enganxat als oients que han convertit Ràdio Tortosa en l'emissora local més escoltada de Catalunya. Comparada amb les cadenes generalistes, Ràdio Tortosa se situa al Baix Ebre en segona posició per darrera de Catalunya Ràdio però per davant de la Cadena Ser i Rac1.



Pel que fa a la pàgina web de Ràdio Tortosa, rep mes de dues mil visites mensuals i també té un ampli seguiment l'streaming, la radio on line, amb puntes de fins a 62 usuaris connectats simultàniament. També a través de la pagina web, els seguidors de Ràdio Tortosa han escoltat i descarregat els diferents programes que s'emeten mitjançant el servei de podcast. Quant al facebook de Ràdio Tortosa, l'emissora ha superat els 1.100 amics adscrits que segueixen diàriament l'activitat de la xarxa de Ràdio Tortosa.



La programació de Ràdio Tortosa es generalista, en català, amb vocació de servei, molt centrada en la informació i la participació, a través dels informatius i dels programes d'actualitat, divulgatius, d'esports, culturals o d'entreteniment.