ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/02/2011
L'Ajuntament finalitza la construcció d'un nou pavelló d'esports

L'Ajuntament de Tortosa ha finalitzat les obres de construcció d'un nou pavelló poliesportiu al barri del Temple, un equipament de nova planta amb dues pistes d'entrenament i una de competició, que s'ha ubicat al Portal de Ciutat Nord, una nova zona de creixement de la ciutat que gairebé ha finalitzat la seva urbanització. Serà operatiu a partir del proper 1 de març, tot i que aquest dissabte i diumenge l'Ajuntament i Tortosasport han organitzat dues jornades de portes obertes perquè la ciutadania pugui visitar i conèixer les noves instal'lacions.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, acompanyat del regidor d'Esports, Pere Panisello, de l'autor del projecte, l'arquitecte Ivan Martín, i de representants de l'empresa constructora, Teyco, S.L. han visitat aquesta setmana el nou pavelló.



El nou pavelló és de tipologia PAV-2, amb dues pistes d'entrenament i una de competició sota cobert. A l'exterior hi ha tres pistes més que en cas de necessitat poder convertir-se en un aparcament per a 70 places. El recinte podrà tenir en funcionament, per tant, i de manera simultània, fins a 5 pistes. El nou equipament esportiu permetrà descongestionar el de Ferreries i reduir l'activitat esportiva al de Remolins, per tal que aquest últim pugui centrar-se més en l'activitat firal.



L'alcalde ha destacat la qualitat en els acabats del nou pavelló. "Són unes instal'lacions funcionals, de fàcil manteniment i conservació, molt sostenibles -amb llum natural a la pista i als vestidors, que permeten un important estalvi energètic."



El nou pavelló esportiu s'ubica en uns terrenys de propietat municipal del Portal de Ciutat Nord, en un dels principals accessos a la ciutat, al barri del Temple i a tocar també del Raval de Sant Llàtzer. La urbanització dels portals de ciutat ha comportat la posada en servei d'un carril bici, paral'lel a un passeig situat al costat del canal de l'Esquerra, que connecta amb la Ronda Docs i properament també amb el centre de la ciutat gràcies al pas que es construirà entre aquest punt i l'estació del tren.



El nou pavelló té una superfície de 2.000 m2, una pista de parquet de 44 x 23 m i una graderia amb 243 seients. L'obra es va adjudicar a Teyco, S.L. per 1.608.805 euros i s'ha finançat amb càrrec al Fondo Estatal para el Empleo i la Sostenibilidad Local.



Per tal de donar a conèixer entre la ciutadania les noves instal'lacions, l'Ajuntament i Tortosasport han organitzat dues jornades de portes obertes el proper cap de setmana, dissabte a la tarda i diumenge al matí. El segon dia hi haurà diverses activitats esportives i els parlaments d'autoritats.