ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/01/2011
Circ, música, dansa i moviment al Teatre Auditori Felip Pedrell
La companyía Atempo Circ residirà al teatre municipal de Tortosa fins el proper 11 de febrer

La companyía de circ Atempo, formada per Marilen Ribot, Matías Marré, Miguel Soto i José Arias es troba realitzant una residència a Tortosa durant la qual passaran un període d'adaptació a l'escenari i a l'espai físic del TAFP. Després d'aquesta adaptació, oferiran tallers de circ i música i, aprofitant les tasques d'escalfament realitzades a les hores matinals, portaran així mateix a terme classes obertes de dansa contemporània i moviment.



El regidor de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, ha presentat dins l'espai escènic del Teatre Auditori Felip Pedrell aquesta activitat, acompanyat pels membres d'Atempo i per Maria Josep Bel, directora de l'IMACT, i de Rosa Maria Poy, tècnica de programació.



Els tallers concertats de circ i música (amb aeris, tel'les i trapezi, corda volant, malabars, acrobàcia i llenguatge musical i improvització) tindran lloc el dimecres 26 de gener, el dilluns 31 de gener i el dissabte 5 de febrer. Per altra banda, les classes obertes de dansa contemporània i moviment es duran a terme tots els matins de dilluns a divendres (10.00 a 11.30 hores). Cap a la meitat del programa, es farà un working-progress per mostrar les idees que han anat sorgint durant aquest procés d'adaptació de l'espectacle de carrer original al format tancat de l'escenari del TAFP.



Aquestes activitats són obertes a la participació d'entitats, centres educatius i particulars interessats. Per a més informació al voltant de les mateixes cal possar-se en contacte amb l'àrea de Cultura al telèfon 977 51 01 44, o a l'adreça de correu electrònic imact@tortosa.cat.



Finalment, tindrá lloc l'estrena de l'espectacle final, "Après", dins de les nits golfes del Teatre Auditori Felip Pedrell, l'11 de febrer a les 23.00 hores, amb un preu d'entrada de 8 euros.