ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/12/2010
L'Associació Comerciants del Temple presenta la Campanya de Nadal 2010
L'ACT es va fundar l'any 1999, va aturar les seves activitats el 2006, i ara es torna a reactivar

El regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, ha presentat la nova imatge i la campanya de Nadal 2010 de l'ACT, l'Associació Comerciants del Temple, acompanyat pel president de l'entitat, Artur Altadill, i per la dinamitzadora de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Montse Llorca. Aquesta associació compta des d'ara amb un eslògan publicitari que defineix la zona com "La porta del comerç de Tortosa".



"Al Temple arranquem ja amb una bona base de socis", ha expressat Caballol, "i això ens permertrà potenciar una zona com aquesta que ja disposa d'excel'lents comerços". El regidor ha afegit que "costa molt començar, però amb una maquinària basada en voluntat, interès i ganes cal dir que els resultats sempre són positius". L'ACT compta actualment amb 60 establiments associats els quals es preten que arribin a ser-ne entre 90 i 100 en un futur. L'ACT va ser fundada l'any 1999 i va aturar les seves activitats el 2006. Ara reprèn la seva tasca amb l'objectiu de dinamitzar el comerç del barri, el qual compta amb entre 170 i 180 establiments de tota mena que donen una oferta molt especialitzada i de serveis.



Així mateix, ha estat presentada la campanya de Nadal 2010 que incorpora una promoció amb uns vals del 10 % de descompte als establiments associats del barri i que serà vigent del 15 de gener fins al 28 de febrer de 2011 subjecta a les condicions particulars de cadascun dels comerços.