ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/12/2010
La III Fira de Nadal creix fins a la plaça de l'Absis

La III Fira de Nadal al Nucli Antic, que tindrà lloc els propers 10, 11 i 12 de desembre, s'amplia fins a la plaça de l'Absis de la Catedral. Una ampliació que ha permès augmentar el número de parades fins a 31. Contacontes, teatre, tallers, recorreguts en poni i pallassos són algunes de les activitats que hi haurà.



El regidor de Comerç de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, ha expressat que "és una fira que ha passat de ser una activitat que comptava amb molta aportació voluntària a ser quelcom amb la implicació de tot el teixit comercial", mostrant-se així mateix convençut de que "el nucli antic de Tortosa, en pocs anys, serà un lloc de gran tirada comercial i turística".



Per la seva banda, el tresorer de l'Associació de Comerciants del Nucli Antic de Tortosa, Àngel Barceló, ha explicat que el primer objectiu de l'entitat és aglutinar tot el comerç de la zona i aconseguir que el públic la comenci a considerar com un espai comercial de primer ordre dins de la ciutat, afegint que "és un espai que ara es troba en plena remodelació i del que aviat podrem començar a invertir la tendència per portar-hi clientela potencial".



La Fira de Nadal inclourà entre les seves principals activitats un circuit de ponis per a infants, la recollida de cartes per part dels Emissaris Reials, animació a càrrec de Xeic el Pallamag, conta-contes de Nadal, teatre infantil i tallers de cuina nadalenca. La III Fira de Nadal al Nucli Antic, organitzada per l'Ajuntament de Tortosa i l'Associació de Comerciants del Nucli Antic, compta amb la col'laboració de Platigot