ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 21/10/2010
Detingut per tràfic de drogues i pel maltractar la parella

La Policia Local de Tortosa ha detingut un home de nacionalitat francesa, D.J.P.L., de 45 anys, acusat dels delictes contra la salut pública per tràfic de drogues i per maltractament en l'àmbit de la llar.



Pel que fa al primer delicte, els agents van ser alertats per un ciutadà de la possible presència de plantes de marihuana en una casa unifamiliar del municipi. En accedir al domicili, la Policia Local va constatar la presència d'un hivernacle d'uns 120 m2 amb 24 plantes de marihuana de grans dimensions, que al mercat negre tindrien un preu estimat d'uns 20.000 euros. El detingut va ser posat a disposició del jutge de guàrdia i posteriorment ha quedat en llibertat amb càrrecs.



En el marc de la mateixa operació, els agents de policia van trobar en el mateix habitatge a la parella del detingut, que presentava diverses lesions, essent les més importants la fractura de les dues cames. En la posterior declaració a la Comissaria de la Policia Local, la dona va admetre que havia estat objecte continu de maltractaments per part del seu company sentimental i que les ferides actuals eren fruit d'una agressió recent. Segons la seva declaració, el marit va emportar-se-la amb el cotxe, la va colpejar repetidament, la va llençar en un canal, i se'n va anar. La víctima va poder avisar a un amic que la va socórrer i traslladar a un centre sanitari. El detingut acumula diverses denúncies per anteriors maltractaments. El jutge, a més de les imputacions per tràfic de drogues i maltractament, ha signat una ordre d'allunyament contra el marit.