ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/09/2010
600 escolars al volant d'un kart per aprendre seguretat viària

L'Ajuntament de Tortosa, la Fundació Mapfre i la Federació Catalana d'Automobilisme han signat un conveni de col'laboració per fomentar la seguretat viària entre els escolars de Tortosa. En virtut d'aquest acord, entre els dies 4 i 9 d'octubre, uns 600 estudiants de 5è i de 6è de primaria dels centres escolars de Tortosa i de Roquetes rebran classes teòriques i pràctiques al Pavelló Firal de Tortosa. Un circuit habilitat per a l'ocasió servirà de camp de proves perquè els futurs conductors puguin posar a prova les seves habilitats al voltant d'un kart.



Els cursets s'organitzaran en grups de fins a 30 persones, dels quals una part conduiran un kart i altres es posaran en la pell dels vianants per provocar la reacció dels conductors simulant una situació real. La Policia Local de Tortosa col'laborarà en les classes.



El conveni l'han signat l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el representant de la Fundació Mapfre, Cristóbal Fernández, i el representant de la Federació Catalana d'Automobilisme, Ramon Izquierdo. Ha assistit a l'acte el regidor de Medi Ambient i Mobilitat, Valentí Marín.



Tortosa i altres poblacions de Catalunya celebren aquests dies la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.