ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 12/08/2010
25 aniversari de Lo Golafre amb el bateig de dos nous gegants
Els nous elements festius s'anomenen Pepeta La Paisana i Ramon Lo Barber

La Colla de diables i tambors 'Lo Golafre" de Remolins, Tortosa, celebra aquest any el seu 25è aniversari. Per aquest motiu, el dissabte dia 21 d'agost, a Remolins, es celebrarà la Diada gegantera i presentació dels dos nous gegants, batejats com Pepeta la Paisana i Ramon Lo Barber.



L'acte començarà a les 17 h amb la recepció i cercavila de les colles geganteres, es farà la presentació de les pubilles de Lo Golafre 2010. La diada coincideix amb el típic Sopar de la Cabra que organitza l'AAVV de Remolins Pintor Casanova a la qual assistiran totes les colles geganteres. Per concloure l'acte, a la matinada es realitzaran diversos concerts de grups locals de música popular al Poliesportiu de Remolins.



Durant l'any es realitzaran diversos actes entorn al 25è aniversari de l'Associació Cultural i Juvenil Colla de diables i tambors Lo Golafre de Remolins. La Diada del Correfoc ? trobada de diables i bèsties, el dia 10 de setembre i la presentació del llibre 'Enlluernats per la festa del foc" al mes de desembre.