ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/08/2010
L'Ajuntament posa en marxa la Tortosa Card, una targeta turística amb descomptes en equipaments i serveis turístics
La targeta es podrà adquirir per 5 euros a les oficines de turisme, hotels i altres punts de venda de la ciutat, i podrà utilitzar-se durant 3 dies

L'Ajuntament de Tortosa ha posat en marxa la Tortosa Card, una targeta turística que es posarà a la venda per 5 euros i permetrà l'accés gratuït a l'Exposició permanent de la Catedral de Tortosa, al museu d'escultures a l'aire lliure dels Jardins del Príncep i al Centre d'Interpretació del Renaixement. El propietari de la targeta tindrà dret a descomptes en diferents serveis turístics, com ara als restaurants adherits a l'Associació Plat i Got (-5%), en les visites a la Cambra de Comerç (-25%), 1 euro de descompte en el bus turístic i el servei de taxi, i diferents reduccions de preu en altres entitats i empreses que s'han adherit a la iniciativa municipal. El regidor de Turisme, Ricard Forés, ha presentat aquest matí la Tortosa Card, acompanyat de representants de totes les entitats, associacions i empreses que participen en aquest projecte.



Tortosa Turisme ha editat sis models de targetes, cadascuna amb una imatge diferent: una panoràmica de la ciutat amb el castell de la Suda de fons, una altra amb els Reials Col'legis, una de la Catedral, de la Via Verda, del nou llaüt turístic i una darrera amb una imatge de gastronomia autòctona. La Tortosa Card es comercialitzarà amb una guia de serveis que informarà de tots els avantatges i de les empreses i entitats adherides.



El regidor de Turisme ha explicat que la posada en circulació de la Tortosa Card culmina un ambiciós projecte de creació d'oferta turística a la ciutat i d'aglutinar esforços i aprofitar sinèrgies entre l'Ajuntament i el sector turístic de Tortosa. Forés ha volgut destacar la bona resposta del sector i ha agraït la participació en la iniciativa de tots els adherits, al temps que ha valorat el caràcter pioner d'aquesta iniciativa a les Terres de l'Ebre i entre ciutats de tamanys similar. "La Tortosa Card ens posiciona clarament com a ciutat amb un producte turístic ben definit."



Ricard Forés ha afirmat que la nova targeta dóna una oferta turística variada i ordenada de la ciutat, a l'hora que suposa una eina més perquè els visitants puguin allargar la seva estada a Tortosa. "Amb aquesta targeta consolidem la nostra aposta per un tipus de turisme familiar que té la cultura i la natura entre les seves prioritats." El regidor ha avançat que la Tortosa Card ampliarà la seva oferta de visites amb la propera posada en servei del Centre d'Acollida Turística (CAT) i del Centre d'Interpretació de la Setmana Santa.