ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/06/2010
Lliurats els premis a la Recerca Mediambiental de les Terres de l'Ebre 2010

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Tortosa, en el marc de l'Agenda 21, ha tornat a lliurar un any més els premis a la Recerca Mediambiental de les Terres de l'Ebre per a distingir treballs elaborats per estudiants de batxillerat dins l'àmbit del territori ebrenc.



Els guardons s'han lliurat al Saló de Sessions de l'Ajuntament de Tortosa en el marc de la 9a Jornada de Medi Ambient i en un acte presidit pel regidor de Medi Ambient, Valentí Marín, en el qual han tingut lloc les presentacions dels projectes a concurs. Després del procés de deliberació, el jurat ha establert de la següent manera els cinc premis:



1er premi - Remei Mingorance Murcia (IES Ramon Berenguer IV d'Amposta: estudi i disseny d'una casa domòtica, la vivenda sostenible del futur). 2on premi - Carles Durà Franch (IES Montsià d'Amposta: evolució de les poblacions hivernants d'ocells al Delta de l'Ebre i metodologia d'estudi). 3r premi - Aida Gorres Salvadó (IES Ramon Berenguer IV d'Amposta: aproximació a l'estudi de dos sistemes aquàtics al Delta de l'Ebre). 4rt premi - Iolanda Barceló Arrufat (IES Joaquim Bau de Tortosa: l'arquitectura bioclimàtica). Millor presentació oral: Remei Mingorance Murcia (estudi i disseny d'una casa domòtica: la vivenda sostenible del futur).