ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/06/2010
Neix el premi Pua per al foment dels grups musicals ebrencs

Els ajuntaments de Tortosa, Roquetes, l'Aldea, Tivissa, Santa Bàrbara i Sant Carles de la Ràpita han signat un conveni en matèria de joventut destinat a promoure els joves valors musicals de casa nostra. L'Ajuntament tortosí ha creat el premi Pua, en el marc de la convocatòria anual dels Ebremusik, amb l'objectiu de reconèixer el treball dels grups musicals novells de les Terres de l'Ebre.



De fet, els premis Ebremusik també tenen aquesta finalitat però el seu àmbit de convocatòria és més ampli i inclou les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona, Alt i Baix Maestrat, els Ports, Matarranya i la ciutat agermanada d'Alcanyís. De la seva banda, els premis Pua quedaran restringits als conjunts de les Terres de l'Ebre i consistiran en la contractació d'actuacions en cadascun dels municipis participants d'aquest acord. Cada ajuntament decidirà el marc de l'actuació del grup musical. En el cas de Tortosa, els guanyadors del premi Pua participaran en el concert de lliurament dels premis Ebremusik 2010.



Han assistit a la signatura del conveni els alcaldes de Tortosa, Roquetes i Tivissa, així com els regidors de Joventut dels diferents ajuntaments. L'alcalde tortosí, Ferran Bel, ha expressat la seva satisfacció per la sensibilitat mostrada pels ajuntaments conveniats i ha destacat la iniciativa del premi Pua en tant que incentiu per als grups musicals ebrencs.



Fa dues setmanes es van lliurar els premis de l'última edició dels Ebremusik, que en aquesta ocasió es van adjudicar els cambrilencs EGO. El lliurament es va fer en el marc d'una festa al Teatre Auditori Felip Pedrell, que va aprofitar l'ocasió per celebrar els 15 anys de l'entrada en funcionament d'aquest equipament cultural. La festa va comptar amb la presència del cantautor vigatà Quimi Portet.