ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 08/06/2010
El Pavelló Firal s'omple de joves jugadors de bàsquet en una competició de la Federació Catalana de Basquetbol
Més de mil xiquets i xiquetes participen en una jornada que es fa en el marc dels actes de Tortosa Ciutat del Bàsquet Català 2010

Al voltant de 1.200 xiquets i xiquetes d'arreu de Catalunya han participat aquest passat diumenge en la darrera cita del Programa Detecció i Perfeccionament (PDP) de la Federació Catalana de Basquetbol, que s'ha fet a la nostra ciutat en el marc dels actes amb motiu de Tortosa Ciutat del Bàsquet Català 2010. En total s'han disputat 83 partits repartits en 9 pistes de mini i 2 de bàsquet. Durant tot el diumenge, els jugadors i jugadores integrants dels 34 centres del PDP que la Federació té a tot Catalunya han pogut posar a prova les seves habilitats. Un equip de 80 voluntaris ha treballat tot el dia per facilitar la feina a l'organització, als participants i a les més de 5.000 persones que han assistit a la jornada.



La diada esportiva ha comptat amb la presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor d'Esports, Pere Panisello, i el president de la Federació Catalana de Bàsquet, Enric Piquet. L'organització ha anat a càrrec de Tortosasport, la Federació Catalana de Bàsquet i Cantaires de l'Ebre Delta.