ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 19/05/2010
Tortosa participa en els XX Jocs Juvenils Europeus

Uns quaranta joves esportistes de Tortosa participen durant tot aquest cap de setmana en els XX Jocs Juvenils Europeus, que es disputen fins diumenge a la ciutat de Tarragona. Dos anys després de la celebració a casa nostra, Tortosa ha passat el relleu d'un certamen esportiu que acull participants de diversos països europeus, que tenen com a vinculació el fet de formar part de ciutats agermanades entre si, disset en total.



Hores abans de l'inici d'aquests Jocs, l'alcalde de Tortosa acompanyat dels regidors d'Esports i d'Agermanaments, ha volgut saludar als esportistes, i als seus familiars, que competiran a Tarragona en alguna de les set disciplines esportives en joc.



Ara fa dos anys, Tortosa va organitzar la XIX edició dels Jocs Juvenils Europeus de les Ciutats Agermanades. En aquesta edició van participar les ciutats d'Avinyó, Alcanyís, Le Puy-en-Velay, totes agermanades amb Tortosa, i les ciutats de Wetzlar, Siena i Tarragona. En total, van participar-hi 320 esportistes en les següents disciplines: handbol, bàsquet, tennis, tennis taula, natació, atletisme i judo.



Als jocs de Tarragona hi participaran 17 ciutats europees: Avinyó, Orleans, Le Puy en Velay, Pisek, Wetzlar, Alghero, Klagenfurt, Pancevo, Barcelona, LLeida, Siena, Encamp, Pompeya, Alcanyís, Girona, Tortosa i Tarragona, que competiran en un total de 7 disciplines: bàsquet femení, voleibol femení, atletisme masculí/femení, tennis-taula masculí/femení, natació, tennis masculí/femení, i judo masculí.