ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 18/05/2010
Arriba la Cursa del Llop amb més participació que mai
El número d'inscrits per a l'edició 2010 està ja al voltant de 200, encara amb dies d'inscripció per davant

Els propers 12 i 13 de juny tindrà lloc la celebració de la XVIII edició de la Cursa del Llop-Iltirca, una de les proves de resistència més dures d'entre les que es realitzen anualment a nivell fins i tot internacional, que tindrà en aquesta ocasió 6 etapes repartides durant tot el cap de setmana i que demanaran dels participants més de 24 hores d'esforç continu. Aquestes etapes inclouran ciclisme de llarga distància, cursa de muntanya, caiac de mar, caiac de riu, mitja marató (pujada a Caro), i travessa del Port amb BTT. Els participants podran formalitzar les inscripcions en cinc modalitats diferents depenent del grau d'exigència de cadascuna d'elles.



L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha volgut agrair a tots els col'laboradors i al patrocinador, Esports Pam i Toc, la seva implicació en la cursa, així com als voluntaris i voluntàries (amb una punta de participació durant els dos dies de la cursa d'unes 200 persones repartides en diferents tasques) que, ha dit, "fan possible l'organització d'un esdeveniment d'aquestes dimensions del qual, molt sovint, no ens adonem de la seva autèntica magnitud". L'Ajuntament de Tortosa des de TortosaSport col'labora activament en l'organització d'aquesta activitat que compta, així mateix, amb el suport d'altres administracions.



Per la seva banda, el president de l'associació Iltirca-Cursa del Llop, Toni Curto, ha qualificat la cursa de "gran espectacle en el qual els participants tenen un repte, que molts ja han fet o que potser volen encara superar".



El representant de l'empresa tradicionalment patrocinadora de l'activitat, Enric Colomé, ha felicitat a tot l'equip de la Cursa del Llop per haver arribat a aquesta divuitena edició amb, com ell ha qualificat, "un excel'lent estat de salut". Així mateix, Colomé ha fet palès el notable augment de participació en l'edició d'enguany, per a la qual ja s'han inscrit al voltant de 200 persones, encara amb dies dins del període d'inscripcions per davant.



Per a informació referent a la cursa i a les inscripcions (sempre majors de 18 anys) cal adreçar-se a la web www.cursadelllop.com, o als telèfons 670 208 320 i 670 802 536.