ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 06/05/2010
La URV i l'Ajuntament creen l'Antena Cultural de Tortosa

El vicerector de la URV, Santiago J. Castellà, el director del Campus URV a les Terres de l'Ebre, Azael Fabregat, i l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, han constituït aquest dimecres 5 de maig, l'antena cultural del Campus Extens a Tortosa.



Aquesta Antena Cultural, gràcies al suport de l'Ajuntament de Tortosa, dóna continuïtat a la tasca realitzada des de l'Aula d'art i activitats culturals del Campus (en funcionament des del 2006) i estarà, com l'Aula d'art, coordinada per la professora Núria Gil. Servirà per seguir organitzant i programant activitats culturals de forma estable. L'Antena Cultural tindrà una pàgina web des d'on també es podrà fer difusió de totes aquestes activitats.



Aquesta és la primera Antena Cultural que crea la URV, tot que també està previst que també ho faci a Reus i Tarragona. Les Antenes Culturals es creen dins la xarxa del Campus Extens ?on també hi ha les antenes del coneixement? però en les poblacions on la URV ja té presència a través del Campus. Les antenes del coneixement, en canvi, són les que hi ha a municipis on la Universitat no té presència a través d'un Campus. Aquestes antenes del coneixement ofereixen accions de difusió del coneixement a tota la població i en diferents àmbits: literari, musical o artístic mitjançant exposicions de producció pròpia o itinerants, concerts, actes literaris, tallers i conferències. Alhora cada Antena, s'ha de caracteritzar per la seva pròpia línia de programació, cosa que va perfilant segons el seu propi desenvolupament. Al territori hi ha antenes del coneixement a Amposta, Santa Bàrbara, Gandesa, Móra d'Ebre i la Fatarella.



Així la Universitat Rovira i Virgili completa la vesant territorial de tota l'extensió universitària i d'aquesta forma l'apropa encara més a la societat. El públic objectiu són totes les persones que hi desitgen assistir i vulguin fruir de la vessant cultural en general i en ocasions, de forma més especifica, la de les Terres de l'Ebre.