ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 22/04/2010
Senderisme, aventura al Delta i bicicletada centren el programa "Joves i natura"

El programa 'Joves i Natura' de l'Ajuntament de Tortosa comptarà aquest estiu amb tres activitats programades d'esports d'aventura adreçades als joves de la ciutat, d'entre 18 i 35 anys d'edat. Es tracta d'una sortida per fer senderisme pels Ports, un circuit d'aventura al Delta de l'Ebre i una bicicletada a la Via Verda.



L'activitat de senderisme al massís del Port es farà el dissabte 15 de maig, amb una ruta entorn a la cova Avellanes que servirà no només per descobrir aquest espai natural sino també les plantes, les aus i les fonts que l'envolten. La següent activitat tindrà lloc el 19 de juny i consistiran en un circuit multiaventural al delta de l'Ebre que consistirà en proves d'escalada-rappel, tir amb arc, tirolines, ponts tibetans i quads. A la vegada, els participaran tindran l'oportunitat de visitar la desembocadura, la llacuna del Garxal i diferents miradors i observadors d'aus del parc natural. I finalment, la tercera activitat del programa 'Joves i Natura' serà una bicicletada per la via verda, entre Horta de Sant Joan i Xerta, el dissabte 3 de juliol. Les persones interessades en inscriure's a qualsevol d'aquestes activitats han d'adreçar-se al Punt d'Informació Juvenil de Tortosa o trucant al 977-504573.



El programa 'Joves i Natura' s'emmarca dins de la línia endegada per l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa per activar canals de participació per als joves de la ciutat, en aquest cas relacionant-los amb el medi ambient i l'entorn natural que els envolta. El regidor de Joventut, Emili Lehmann, confia que les tres activitats programades comptin amb l'elevat nivell de participació de les últimes edicions.