ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/04/2010
El Saló EBREAMBIENT segueix potenciant la sostenibilitat

L'edició d'enguany de la fira ExpoEbre incorporarà importants novetats a través del Saló EBREAMBIENT, que tot i haver rebut el reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya mitjançant el seu registre com a activitat firal amb caràcter i identitat pròpia, continuarà celebrant-se conjuntament amb Expoebre. Totes aquestes novetats que seran presentades tenen interès tant pels professionals com pel públic en general, visitants de la fira que podran aprofundir en el coneixement d'aspectes relacionats amb la sostenibilitat a les Jornades Tècniques d'EBREAMBIENT que se celebraran el 30 d'abril.



Aquestes importants novetats són, d'una banda, la iniciativa de Fira de Tortosa d'impulsar la construcció d'un estand propi amb materials reciclats i 100 % reciclables ( plafons de cartró, perfils de planxa de ferro, etcètera) per a conformar una superfície total de 240 m2 dins del Saló Ebreambient, a l'interior del Pavelló firal. I d'una altra, els continguts que el visitant trobarà en aquest estand de nova construcció, destacant els productes, projectes i estratègies guardonats als PREMIS EBREAMBIENT a la Sostenibilitat, així com l'exposició d'electrodomèstics energèticament eficients i reciclables als apartats de cocció, neteja de roba, neteja d'espais i clima.



Amb l'exposició d'electrodomèstics -que compta amb la col'laboració dels comerços de la ciutat de Tortosa que han volgut sumar-se a la iniciativa- es pretén apropar al visitant el bo i millor que es pot trobar al mercat pensant en la llar i en l'estalvi energètic i la sostenibilitat. Aquesta és una acció que vol difondre les últimes innovacions dels fabricants i les marques d'electrodomèstics amb selecció prèvia d'aquells més eficients energèticament supervisada per una comissió tècnica.



En aquest nou estand d'EBREAMBIENT el visitant també hi trobarà l'exposició itinerant del Premi 2009 de l'Agència Catalana de Residus 'Disseny per al Reciclatge", un espai informatiu del catàleg 'Compra Reciclat", que és una exposició de productes reciclats i reciclables, i una exposició de Mater, el centre de materials del Fad, sobre materials innovadors, destacant les característiques dels mateixos relacionades amb la sostenibilitat.