ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 14/04/2010
Juan Manuel Estorach guanya el Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2009

El guanyador de la quarta edició del Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2009 ha sigut Juan Manuel Estorach per una imatge que plasma un dels membres de banda dels hússars de Budapest.



Aquest concurs, organitzat en el marc del Festival Internacional Ebre Terra de Vent (ETV) per la regidoria de Festes de l'Ajuntament de Tortosa i Acadèmic, premia les millors fotos obtingudes durant la passada edició de la mostra, que va tenir lloc a Tortosa del 10 al 13 de setembre de 2009.



El jurat ha valorat tant l'aspecte artístic com el representatiu del programa d'ETV i, en segon terme, s'ha tingut en compte també les possibilitats de les imatges escollides com a base del cartell del festival d'enguany, que se celebrarà a Tortosa el proper mes de setembre.



A més del primer premi obtingut per Juan Manuel Estorach (una càmera digital Fuji, gentilesa del patrocinador Boluña Imatge) han resultat finalistes Baptista Plà amb una composició de la cercavila de la banda dels hússars de Budapest (segon premi, 125 ? en material fotogràfic) i Juan Manuel Estorach amb una imatge d'una majorette (tercer premi, 75? en material fotogràfic).



Les fotografies presentades formaran part d'una exposició pública durant el dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent 2010.