ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 17/03/2010
Primera Trobada de Joves Emprenedors a les Terres de l'Ebre
La Trobada tindrà lloc el proper 30 d'abril, en el marc de la Fira ExpoEbre 2010 de Tortosa.

El regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Universitats de l'Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, i la coordinadora territorial de Joventut a les Terres de l'Ebre, Montserrat Perelló, han presentat aquest dimecres al matí la 1a Trobada d'Emprenedoria a les Terres de l'Ebre, que tindrà lloc el proper 30 d'Abril al Recinte Firal de Tortosa (Av. Remolins) dins de la programació de l'edició d'enguany de la Fira ExpoEbre.



L'objectiu de la Trobada, adreçada als joves empresaris ebrencs, és donar a conèixer projectes innovadors del territori i de crear xarxa entre aquests joves empresaris, a través de la dinamització d'una sessió de networking.
A més, la Trobada també comptarà amb la presentació d'experiències de joves empresaris ebrencs, així com l'experiència de l'emprenedor de referència al país, Dídac Lee, conseller delegat d'Inspirit - grup d'empreses tecnològiques.

En la presentació, Perelló ha remarcat que 'en un moment de crisi com l'actual, amb la destrucció de llocs de treball com a trava fonamental per a l'emancipació de la gent jove, la Trobada vol ser un punt de partida del foment de la nova emprenedoria, de qualitat i innovadora" i ha afegit que el creixement econòmic, cultural i social d'un territori va lligat a la diversificació econòmica, a la innovació i a l'adaptació als canvi i 'és la gent jove qui pot afrontar aquest repte, perquè és un moment de canvi per al país però, una gran oportunitat per al territori".



Per la seva part, Ricard Forés ha explicat que 'des de Fira Tortosa volem crear un marc per als joves emprenedors, volem ajudar-los a crear xarxa, posant al seu abast aquest espai de trobada que els permeti establir contacte i crear sinèrgies". Així mateix, Forés ha expressat el seu convenciment que 'no tot ens ha de venir de fora, cal que ens ho creguem i que comencem a emprendre iniciatives de i per a la gent del territori".



La Trobada compta amb el suport de joves emprenedors de Terres de l'Ebre que han col'laborat activament en l'organització i programació de la jornada. Les inscripcions s'han de formalitzar a través del web www.ebrempren.cat, el qual estarà actiu a partir d'avui mateix.