ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 11/12/2009
Chano Domínguez + Ernesto Aurignac Duo, estrelles de la programació de les "Músiques de Nadal" d'enguany
El concert tindrà lloc al Teatre Auditori Felip Pedrell i serà gravat per a editar-ne un CD en directe

Les tradicionals "Músiques de Nadal" tindràn en aquesta edició un element molt especial dins de la seva programació, l'actuació de Chano Domínguez i Ernesto Aurignac Duo al Teatre Auditori Felip Pedrell el proper diumenge 27 de desembre. Chano Domínguez, un dels pianistes de jazz més prestigiosos del món, actuarà juntament amb el saxofonista Ernesto Aurignac en un concert que serà enregistrat per a la seva edició comercial en CD. Aquesta edició musical portarà el nom de "Chano Domínguez + Ernesto Aurignac Duo Live in Tortosa", i, en paraules de Joan Caballol, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, "aquesta ha estat una gran idea que permetrà generar un material de difusió internacional que portarà molt lluny el nom de la nostra ciutat".



David Espinós, de "Vent Fort", entitat col'laboradora en l'edició d'enguany, ha estat un dels artífexs d'aquest important esdeveniment musical que permetrà poder comptar amb aquests prestigiosos músics a Tortosa Espinós ha explicat que Chano Domínguez i Ernesto Aurignac es van conèixer quan ambdós van col'laborar creant la banda sonora original de la pel'lícula "Flamenco Hoy", dirigida per Carlos Saura, i que tots dos són, actualment, noms de referència dins del panorama jazzístic internacional.



Pel que fa a la resta de la programació d'aquestes "Músiques de Nadal" 2009-2010, el regidor de Cultura ha valorat molt especialment la presència, una vegada més, de "Lo Misteri de Nadal", un espectacle ja àmpliament conegut pel públic tortosí: "Aquest és un clàssic -ha dit- que s'ha convertit en un referent que complementa l'oferta cultural de la ciutat durant les festes nadalenques i que tothom espera trobar dins aquesta programació". Per la seva banda, Elena Maureso, representant de l'empresa "Tubal Cultura i Espectacles", coorganitzadora de les activitats juntament amb l'Ajuntament de Tortosa, ha explicat l'aposta per recuperar aquest any, especialment difícil des del punt de vista econòmic, productes ja coneguts i que funcionen bé de cara al públic de la ciutat.



La programació de "Músiques de Nadal" es perllongarà des del dissabte 19 de desembre fins el dilluns 4 de gener, amb tot un seguit de propostes musicals per a totes les edats i preferències, destacant com a novetat l'espectacle "Son Jarocho: La Rama de Navidad" que aproparà als carrers del centre de Tortosa les tradicions del Nadal mexicà.