ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 30/11/2009
El nucli antic de Tortosa celebra la segona Fira de Nadal
El carrer de la Rosa i la plaça de la Cinta s'ompliran, del 4 al 6 de desembre, de parades, animació, tallers de manualitats, jocs i conta-contes

L'Associació de Veïns del Centre-Nucli Històric de Tortosa ha organitzat, per segon any consecutiu, la Fira de Nadal, que enguany comptarà amb un total de 26 parades on es vendran detalls i ornaments típics de les tradicionals celebracions nadalenques. Durant tot el cap de setmana, hi haurà animació al carrer, tallers infantils amb manualitats, conta-contes i jocs.
La Fira, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, es celebrarà al llarg del carrer de la Rosa i la plaça de la Cinta, en ple nucli històric de la ciutat. L'organització pretén que la fira sigui també una excusa per passejar i gaudir del nucli antic de Tortosa. Per això, han organitzat paral'lelament tot un seguit d'activitats. Així, divendres dia 4 de les cinc i fins les set del vespre hi haurà un taller de manualitats i, a les set del vespre, una actuació del Conservatori de Música de Tortosa.


Dissabte, hi haurà tallers de les 11.00 a les 13.00 hores dedicats al caga tió i un conta contes de Nadal. A la tarda, a partir de les cinc del vespre hi haurà animació amb el mag Xeix, un nou taller de manualitats i, a les set del vespre, l'actuació del grup de guitarres Traiguera.


I finalment diumenge al matí, de 11.00 a 13.00 hores, un nou taller de manualitats sobre el caga tió, un concurs de dibuix i l'animació del mag Xeic. I a la tarda, el darrer taller de manualitats.


Per cloure la fira, l'Associació de Veïns sortejarà una cistella amb productes de Nadal entre totes les persones que hagin realitzat una compra a les parades de la Fira.