ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 20/11/2009
La URV organitza les VI Jornades de Comptabilitat

El Campus de l'Ebre de la URV ha acollit les VI Jornades de Comptabilitat, que enguany han estat dedicades a l'anàlisi empresarial a partir dels nous estats financers que incorpora el nou Pla general de comptabilitat. La novetat i la complexitat d'algun dels nous estats financers, com l'estat de canvis de patrimoni net o l'estat de fluxos d'efectiu, han explicat els organitzadors, fan necessari aprofundir en la seva elaboració i reflexionar sobre tota la informació que se'n desprèn.



Aquests Jornades han tingut doncs, com a objectiu, actualitzar, ampliar i aprofundir en les tècniques d'anàlisi de tots els Estats financers, especialment dels esmentats anteriorment, per a poder diagnosticar l'evolució de la situació econòmica i financera, i d'aquesta manera poder formular les recomanacions necessàries per millorar la situació actual i les perspectives de futur.



Les Jornades estan adreçades als professionals de la comptabilitat, directors/es financers/es, professorat, assessors/es comptables i altres persones que tenen la comptabilitat com a eina de treball, i que volen aprofundir en les seves habilitats d'anàlisi d'estats financers per a la presa de decisions, a partir de la visió que poden aportar experts/es de reconegut prestigi. També s'adreça a l'alumnat d'administració i direcció d'empreses, d'economia i de ciències empresarials i turisme.



La inauguració de les VI jornades ha anat a càrrec del Dr. Azael Fabregat, director del Campus de les Terres de l'Ebre de la URV, Dra. Glòria Barberà, Degana de la FCEE de la URV, Dra. Victoria Sánchez, Directora del Departament de Gestió d'Empreses de la URV, Sr. Ricard Forés, Regidor de Promoció econòmica, turisme i universitats de l'Ajuntament de Tortosa i el Sr. Jaume Sabaté, Secretari Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa.



La direcció de les VI jornades ha anat a càrrec de Josep Miró , Margarita Orti i Pau Galiana, tots tres professors del Departament de Gestió d'Empreses de la URV al Campus de les Terres de l'Ebre.



A les VI jornades s'han matriculat 95 persones, de les quals prop d'un 30% corresponen a professionals que ja treballen en l'àmbit comptable de l'empresa.