ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/11/2009
Tortosa enceta les 4es Jornades Gastronòmiques del Recapte
Trenta-set restaurants ofereixen menús basats en la cuina del recapte en les jornades que organitza l'Associació Plat i Got

L'Associació Plat i Got va donar el tret de sortida aquest dissabte a les 4es Jornades Gastronòmiques del Recapte, amb una demostració al Mercat de Tortosa en la qual es van mostrar els ingredients base d'aquest tradicional plat de casa nostra, quin és el procés d'elaboració i, finalment, es va fer una degustació. Una de les organitzadores de les Jornades, Cinta Curto, va explicar que aquest "és un plat molt nostàlgic que desperta la curiositat de molta gent". El regidor de Turisme, Ricard Forés, que va participar en la presentació de les Jornades, considera que "aquesta iniciativa s'emmarca en la promoció de la ciutat, ja que la gastronomia forma part de la pròpia singularitat de la ciutat". Forés destaca el fet que la presentació es faci al Mercat municipal, ja que permet promocionar les jornades i els productes base del plat del recapte.



Les 4es Jornades gastronòmiques del Recapte s'allargaran fins al proper 29 de novembre. Aquest plat podrà degustar-se en trenta-set restaurants del municipi. Hi haurà noves demostracions de cuina de recapte els propers 21 de novembre, a l'Hotel Corona, i el 28 de novembre, al Restaurant el Riu.