ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 11/11/2009
L'Escola al Teatre, eina de suport per a la formació dels més menuts

L'àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa ha programat una nova edició de l'activitat "L'Escola al Teatre", amb quatre sessions que es faran els dies 5, 10, 11 i 24 del present mes de novembre. La gestió de la programació, com ja és habitual en aquest cicle, ha estat responsabilitat de l'agència Batall, especialitzada en espectacles de caire infantil.
El lloc on es faràn les representacions serà el Teatre Auditori Felip Pedrell, i les obres escollides han estat "La Granja" (cia. Estaquirot), "Operació A.V.I." (cia. Farrés Brothers), "Les sabates noves de l'Emperador" (cia. Anna Roca), i "Titiritriki" (cia. Zum Zum Teatre).



Cadascuna d'aquestes sessions teatrals es dirigirà cap a un alumnat concret, respectivament P3-P5, 3er i 4rt de Primària, 1er i 2on de Primària, i 5è i 6è de Primària.



La regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Tortosa, Rosa Cid, ha expressat que "tot i que l'Ajuntament ja ofereix la programació de Teatre Familiar des de l'àrea de Cultura, creiem que no tots els infants poden gaudir-ne i, per tant, valorem molt especialment aquesta activitat anual que permet que tots els xiquets i xiquetes puguin apropar-se al món del teatre com a eina pel seu desenvolupament i la seva formació".