ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 16/10/2009
La Fira de la Clementina de Bítem es consolida amb màxima ocupació d'estands a la seva segona edició

La segona edició de la Fira de la Clementina de Bítem comença sota les millors expectatives, donat que -segons ha explicat l'alcalde del poble, Josep Cugat- "s'han ocupat completament els 42 estands que s'havien proposat per a enguany, i ara estem intentant que se'n puguin encabir alguns més". Aquest increment de participació ofereix molt bones perspectives de consolidació per aquesta activitat en la qual s'hi han implicat associacions, entitats i particulars del poble: "Tothom hi ha aportat el seu ajut i ens ha prestat la seva col'laboració -ha dit Cugat- i això fa gran una fira que en l'edició d'enguany te un 70 per cent d'expositors del poble, i un 30 per cent de la resta del municipi de Tortosa i d'altres indrets". Així mateix, Josep Cugat ha expressat el seu convenciment de que "cal potenciar el consum de Clementina, sobretot pels beneficis que aporta a la nostra salut".



Per la seva banda, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha dit que "aquesta iniciativa de l'any passat va tenir molt bona acollida, i aquest gran èxit ha estat l'incentiu per portar a terme aquesta segona edició que ara encetarem". Tot i que ha dit, així mateix, que el moment econòmic no és el millor, Bel ha volgut agraïr als bitemencs i bitemenques la seva total implicació en la fira.



La fira inclourà dins d'un apretat programa d'activitats el seu acte inaugural a càrrec del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, així com jornades tècniques, conferències i xerrades que complementaran la oferta lúdica de la fira, en la que hi hauràn concursos, jocs infantils, i mostres gastronòmiques. El dissabte a la tarda, la fira rebrà la visita del Molt Honorable Sr. Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya, i la seva esposa, Marta Ferrusola, els quals presidiran el Sopar de la Clementina que tindrà lloc al Casal Unió Recreativa.



L'edició 2009 de la Fira de la Clementina de Bítem incorporarà un element nou que potenciarà la difusió de la mateixa més enllà dels límits del municipi: una pàgina web en català, castellà i anglès que es posarà en marxa coincidint amb la celebració de la fira els propers dies 23, 24 i 25 d'octubre. La web inclourà informació exhaustiva al voltant de tot el que te a veure amb la fira, amb el poble de Bítem i, per descomptat, amb el producte Clementina. L'adreça per la seva localització a la xarxa és www.clementinadebitem.cat.