ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 07/10/2009
L'EMD de Jesús renova el conveni amb l'Ajuntament de Tortosa

"Ja tenim nou conveni". Amb aquestes paraules, el president de l'EMD de Jesús, Pere Panisello, tancava el seu parlament, aquest dimarts al vespre, en el Ple de l'EMD que aprovava definitivament la renovació, per vuit anys, del conveni que regula l'àmbit competencial i l'acord financer amb l'Ajuntament de Tortosa. Després de la seva aprovació pel ple del consistori tortosí, aquest era el requesit preceptiu per donar vigència al nou conveni, que ha arribat més de quinze anys després de la constitució de l'EMD.



L'acord va comptar amb el vot favorable dels dos grups polítics a l'EMD, CiU i PSC. La portaveu de CiU, Dolors Queralt, i el portaveu del grup del PSC, Fernando Jaime, van expressar el suport de les seves respectives formacions a l'acord que, d'ara endavant, regirà les relacions entre l'Ajuntament i l'EMD. El Ple va comptar amb la presència de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i d'altres membres de l'equip de govern municipal, així com de diferents veïns i veïnes de Jesús, i d'antics membres de l'EMD.



Pere Panisello va reiterar les bondats del nou conveni, que en l'aspecte financer garanteixen no haver de negociar anualment l'aportació de l'Ajuntament, ja que "estem davant d'una fòrmula justa, automàtica i corresponsable", i va expressar la seva satisfacció pel fet que Bítem i Campredó hagin iniciat el mateix camí que Jesús. Panisello va tenir mostres d'agraïment per a totes les persones que han participat en el procés, per a l'alcalde de Tortosa, per als membres de la Comissió Mixta, per als representants polítics actuals i als que han estat a l'EMD. "Ara ens toca assolir noves responsabilitats i nous reptes", va concloure el president de l'EMD de Jesús.