ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 04/09/2009
Jaume Rocamora exposa a la ciutat italiana de Savona
La mostra es veurà per primera vegada després de l'exposició d'Utrech de 2008

L'artista tortosí Jaume Rocamora exposa del 5 al 20 de setembre al Saló del Polvorí de la Fortezza del Priamar, a la ciutat italiana de Savona, en una mostra organitzada per la Fondazione Museo di Arte Contemporanea Milena Milani i l'Associazione Albisola Arte e Cultura, i amb el patrocini de l'Assessoria de Cultura del Comune di Savona. Serà la primera vegada que les obres que configuraran l'exposició s'exposaran al públic després de la seva presentació a l'Instituto Cervantes d'Utrech el mes d'octubre del passat any 2008.



La mostra, anomenada "Rocamora. Una lingua, una forma di dialogo" serà inaugurada el proper dissabte dia 5 amb la presència de l'artista tortosí. L'espai que acollirà la mostra és a l'interior d'una imponent fortalesa militar edificada entre els anys 1542 i 1543, just després de la derrota patida per la ciutat de Savona davant de la poderosa república de Gènova, i reconvertida avui en dia en un important centre cultural i expositiu.



El regidor de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa, Joan Caballol, que en aquesta ocasió no podrà acompanyar a Rocamora en la inauguració a Savona degut a l'inici de les Festes de la Cinta, ha valorat molt positivament aquesta projecció internacional, "fonamentalment artística -ha dit- però també humana que l'artista plasma any rere any amb l'exposició de la seva obra". Caballol ha dit, així mateix, que "Tortosa s'ha de sentir orgullosa per aquest artista i per la seva humilitat, que fa que crear sembli senzill, i és perquè ell la practica cada dia".