ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 01/09/2009
La Vuelta Ciclista a España creuarà Tortosa el proper dijous 3 de setembre
El pas dels ciclistes pel nucli urbà tindrà efectes en l'aparcament i circulació de vehicles

La Vuelta Ciclista a España passarà per Tortosa el proper dijous, dia 3 de setembre, en direcció cap a la Comunitat Valenciana. El pas dels esportistes pel centre del nucli urbà de la ciutat ha demanat de la Policia Local d'establir un dispositiu per a permetre que la caravana de la competició rodada pugui realitzar sense problemes el recorregut previst. Així mateix, la T-301 al seu pas per Bítem (carrer Arnau de Jardí), es veurà també afectada per talls de trànsit al pas de la cursa pel centre del poble, minuts abans de l'arribada a Tortosa. El recorregut dins de la ciutat serà el següent:



Arribada prevista entre les 15.53 i les 16.00 hores, entrant per la T-'301 (carretera de Bítem) / avinguda Remolins / avinguda Felip Pedrell / plaça de la Pau / avinguda Generalitat / plaça del Bimil'lenari / pont del Mil'lenari / sortida per Raval de Crist en direcció al Mas de Barberans prevista entre les 16.20 i les 16.30 hores.



Pel que fa l'aparcament de vehicles, no es permetrà la presència de cap vehicle estacionat al llarg de tot el recorregut a partir de les 10.00 hores del mateix dijous dia 3, moment en el que començarà la retirada dels vehicles que encara quedin a la via pública. La col'locació de la senyalització per avisar d'aquesta puntual prohibició tindrà lloc, com és habitual, 48 hores abans en totes les vies afectades. Una vegada hagi passat la caravana de la Vuelta es podrà tornar a aparcar normalment.



Els talls de trànsit tindràn lloc simultàniament en tot el recorregut i carrers confluents a partir del moment en que passi la primera bandera groga que avisa de la imminent arribada dels ciclistes, mantenint-se tallats fins el pas de la bandera verda que indica que tots els competidors i la caravana ja han passat. En aquest moment s'anirà restablint el trànsit al llarg del recorregut.



Els efectius de la Policia Local de Tortosa que participaran en aquest dispositiu comptaran amb el suport de 20 auxiliars de la Penya Ciclista Baix Ebre que efectuaran tasques de control i d'informació pels conductors que es trobin amb els seus vehicles retinguts en el moment de les restriccions de pas.