ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/07/2009
Luthiers, cinema i noves tecnologies, aquest cap de setmana a la Fira de Campredó

Aquest cap de setmana tindrà lloc a Campredó la celebració de la Fira al Carrer que inclourà en l''edició d''enguany tres apartats monogràfics. La fira, que va tenir ja dos edicions precedents els anys 2006 i 2007, va oferir una mostra d''artesania amb la participació d''expositors locals i d''altres indrets de les Terres de l''Ebre. Aquest any 2009 l''Associació Cultural Soldevila i Campredó Actiu (amb la col'laboració de l''Ajuntament de Tortosa, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona) tornen a portar al carrer aquesta activitat, enfocada ara cap a un concepte monogràfic que englobarà tres grans apartats:



Mestràlia Fira de Luthiers: dedicada als instruments musicals catalans construïts artesanalment. Amb el suport d''Artesania de Catalunya, es faran demostracions del treball dels luthiers o artesans que els manufacturen i hi prendran part escoles de música tradicional i tallers de danses.



Curt Redó: aquesta mostra de curtmetratges, que assoleix enguany la seva segona edició, te per objectiu mostrar el treball de creadors locals i del territori en l''àmbit del cinema.



C@mpredo.net: neix a partir d''una sèrie d''activitats que es venen portant a terme a Campredó durant els darrers anys, com el Camprebloc, trobada de blocaires campredonencs i d''arreu de les Terres de l''Ebre. Hi participaran expositors informàtics, dissenyadors de pàgines web, professionals del món de la imatge i organismes oficials relacionats amb el món de les noves tecnologies.



El conseller d''Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet, serà l''encarregat avui d''inaugurar la Fira al Carrer de Campredó.



L''alcalde pedani de Campredó, Joan Sanahuja, ha valorat de manera molt important la celebració d''aquesta fira i ha expressat la seva satisfacció pel que representa pel poble "aquesta fira que representarà a partir d''enguany -ha dit- un salt qualitatiu per a Campredó". Sanahuja ha convidat a tothom a assistir a les activitats organitzades, i s''ha mostrat convençut de que "aquesta fira és quelcom diferent a la resta de fires que es fan al territori, i ha de servir també per a la difusió del poble de Campredó i els seus atractius".



Per la seva banda, el regidor de Promoció Econòmica de l''Ajuntament de Tortosa, Ricard Forés, ha dit que "acollim una fira com aquesta amb molta satisfacció ja que un dels objectius que teniem -ha dit- era la creació de noves fires". Forés ha expressat, així mateix, el seu convenciment de que és precís canviar el format firal tradicional per adaptar-lo als nous temps, "buscant l''element diferenciador i monogràfic que es converteix en garantia d''èxit".