ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 02/07/2009
DIEGO EL CIGALA fusiona el jazz amb el flamenco en el Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa
La Mostra de Jazz porta aquesta nit al grup nord-americà TAKE 6 i demà es el torn d'El Cigala

El proper dissabte 4 de juliol, a les 22:30 hores tindrà lloc l'actuació de Diego el Cigala que presentarà una fusió de flamenco-jazz al Teatre Auditori Felip Pedrell. La publicació del seu últim àlbum, Dos Lágrimas, suposa una continuació del seu treball Lágrimas Negras, en el que va participar Bebo Valdés i a través del qual va aconseguir fama nacional i internacional.



El concert de cloenda de la XVI Mostra de Jazz de Tortosa a càrrec del grup Just 4 Fun, guanyador per votació popular de 'l'Espai del Jazz Jove dels Països Catalans 2008" que es realitzarà el dissabte 4 de juliol a les 00:00 hores a la plaça del Escorxador (barri de Remolins).



D'altra banda, en el marc de la tercera edició de 'L'Espai del Jazz Jove dels Països Catalans", s'han organitzat els concerts de Jove Dixiland Band, Candela i Duende y aire. A més de la presència musical del jazz, la Mostra comptarà amb la VI edició de la Mostra de Cuina Cajún, una delicada barreja de sabors de la cuina pròpia del Mississipi difícils de trobar al llarg de la geografia catalana.



En la programació d'avui divendres 3 de juliol destaca l'únic concert a Espanya que realitzarà el grup nord-americà de música a capela TAKE 6 que tindrà lloc a les 22:30 hores en el Teatre Auditori Felip Pedrell.



La Mostra de Jazz de Tortosa, organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tortosa i Acadèmic, s'inclou dins de la programació musical estable de la ciutat.