ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
Ajuntament de Tortosa
Ajuntament de Tortosa
Traducció

Nota de premsa

Publicat el 08/06/2009
La Borsa Jove d'Habitatge de Tortosa obre el termini per obtenir ajudes
La Borsa de l'Ajuntament tramita les ajudes adreçades a joves de fins a 35 anys i altres col'lectius en risc d'exclusió social

La Borsa Jove d'Habitatge de Tortosa ha obert el termini per tal de sol'licitar ajudes per a pagar el lloguer del pis. Es tracta de subvencions per ajudar a pagar el lloguer a arrendataris amb dificultats que compleixin uns requisits i es trobin dins uns determinats col'lectius. Els aspirants a una d'aquests subvencions han de tenir menys de 35 anys o més de 65, ser arrendataris d'habitatges administrats per operadors públics, llogaters d'habitatges administrats per la Generalitat de Catalunya a través d'Adigsa, empreses públiques d'àmbit local o entitats sense ànim de lucre, o el lloguer obtingut o supervisat a través de les borses integrades en la Xarxa de mediació per al lloguer social, i persones que es trobin en condicions especials. La quantitat de la subvenció ve determinada per la diferència entre el que s'anomena lloguer just i la quantitat de la renda del lloguer que cobra el propietari o lloguer concertat o d'equilibri, amb la limitació màxima de 240 euros mensuals.



El termini per presentar les sol'licituds finalitza el proper 30 de juny. Per presentar la sol'licitud cal que les persones interessades s'adrecin a la Borsa Jove d'Habitatge de l'Ajuntament de Tortosa, situada al Carrer de la Rosa, 17 (Tlf: 977 44 49 47).